First oreocake

Missie

Leafs bakt uitsluitend 100% vegan. Ook is er keuze uit gebak zonder geraffineerde suiker, zonder gluten en zonder palmolie. Beter voor het milieu, de dieren en je eigen gezondheid, zonder in te leveren op smaak. Integendeel! De cakes en andere zoetigheden zijn net zo lekker (lees: nog lekkerder) zonder dierlijke ingrediënten!

Het streven is om meer glutenvrije cakes op te nemen in het vaste assortiment.

Heb je een allergie? Geef het aan en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

 
Desirée

Over Desirée

Desirée volgde haar passie voor voeding en haar grootste hobby; het bakken van cakes en zoetigheden en het 'veganizen' hiervan.

Ze heeft veel kennis van het veganisme zich eigen gemaakt en heeft grote interesse in een milieubewuste levensstijl. Klinkt stoffig, is eigenlijk heel hip. Want niets is zo actueel in deze tijd als het milieu met daarbij het dierenwelzijn en onze eigen gezondheid. 

Ook al houdt ze juist van gezonde voeding, ze is ook een enorme zoetekauw. Het schaarse aanbod van vegan lekkernijen heeft haar doen besluiten om hier verandering in te brengen. Als er iets te vieren is, dan is er taart. Vegan taart! En wie houdt er nou niet van iets lekkers bij de koffie of thee? 

 
Assorti

Leafs

Leaf + liefs = Leafs


Leafs biedt sinds maart 2020 een plantaardig alternatief voor cakes. Er komt geen dierenleed aan te pas. Alles wat er in zit komt van plantjes. Liefdevoller kan je het niet hebben.

En dat proef je.

De vegan versie van een boterkoek werd een hit. Steeds meer mensen bestelde deze en vroegen naar alternatieven voor andere klassieke baksels. Leafs was geboren.