IMG_20211008_142124_281.jpg

Missie

Leafs bakt uitsluitend 100% vegan. Beter voor het milieu, de dieren en je eigen gezondheid, zonder in te leveren op smaak. Tevens biedt dit de garantie dat alles volledig vrij is van ei, zuivel/melk, lactose, gelatine en andere dierlijke stoffen.

Momenteel is er de keuze uit Red Velvet taart of chocolade brownies. Palmolie- en notenvrij.

Op verzoek zonder gluten, soja of geraffineerde suiker. Heb je een allergie? Geef het aan en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Leafs is met een wisselend aanbod te vinden in Den Haag bij Quench en ondergronds in Rotterdam bij Holy Pita. Voor het actuele aanbod neem contact op met betreffende winkel of kom langs!

 
Desirée

Over Desirée

Desirée volgde haar passie voor voeding en haar grootste hobby; het bakken van cakes en zoetigheden en het 'veganizen' hiervan.

Ze heeft veel kennis van (gezonde) voeding en het veganisme zich eigen gemaakt en heeft grote interesse in een milieubewuste levensstijl. Klinkt stoffig, is eigenlijk heel hip. Want niets is zo actueel in deze tijd als het milieu met daarbij het dierenwelzijn en onze eigen gezondheid. 

Ook al houdt ze juist van gezonde voeding, ze is ook een enorme zoetekauw. En wat is er nou lekkerder dan vers gebak waarvan je weet wat er in zit?

 
IMG_20210318_132552_425_151971260361185.jpg

Leafs

Leaf + liefs = Leafs


Leafs biedt sinds maart 2020 een plantaardig alternatief voor (verjaardags)taart en gebak. Er komt geen dierenleed aan te pas. Alles wat er in zit komt van plantjes. Liefdevoller kan je het niet hebben. En dat proef je.

De vegan versie van een boterkoek werd een hit. Leafs was geboren.